مواد لازم :
عدس 150 گرم سبزی مخلوط ( شوید ، نعنا ، جعفری ) نیم کیلو
اسفناج نیم کیلو
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
سیر ( سرخ شده ) 1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
روغن 1 پیمانه
آب نارنج نصف پیمانه
طرز تهیه :
عدس را می پزیم و با پیاز سرخ می کنیم و می ریزیم داخل آب تا بجوشد و سبزی مخلوط را سرخ می کنیم و داخل آب که در حال جوشیدن است می ریزیم.
سپس سیر را داخل مواد می ریزیم ، کمی که جوشید اسفناج را خام داخل مواد ریخته و می گذاریم بجوشد .
آرد برنج را با کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مواد می ریزیم و به هم می زنیم تا جوش بیاید و آخر از همه آب نارنج ، نمک و فلفل را می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا جا بیفتد و خوب بپزد . بعد از پخته شدن مواد تخم مرغ را اضافه می کنیم .
منبع/ سایت شبکه جهانی جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است