بفرمایید "ترش تره "گیلان

استان گیلان از جمله استانهایی است که غذاهای محلی زیادی دارد که مورد توجه دیگر هموطنانمان هم هست . سراشپز ما امروز می خواهد طرز تهیه "ترش تره " را به شما آموزش بدهد که معمولا با برنج هم سرو می شود .
کد خبر: ۵۴۴۶۳۴

مواد لازم :

عدس 150 گرم   سبزی مخلوط ( شوید ، نعنا ، جعفری ) نیم کیلو  

اسفناج نیم کیلو  

آرد برنج 2 قاشق غذاخوری

سیر ( سرخ شده ) 1 بوته

تخم مرغ 3 عدد

روغن 1 پیمانه

آب نارنج نصف پیمانه

طرز تهیه :

عدس را می پزیم و با پیاز سرخ می کنیم و می ریزیم داخل آب تا بجوشد و سبزی مخلوط را سرخ می کنیم و داخل آب که در حال جوشیدن است می ریزیم.

سپس سیر را داخل مواد می ریزیم ، کمی که جوشید اسفناج را خام داخل مواد ریخته و  می گذاریم بجوشد  .

آرد برنج را با کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مواد می ریزیم و  به هم می زنیم تا جوش بیاید و  آخر از همه آب نارنج ، نمک و فلفل را  می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا جا بیفتد و خوب بپزد . بعد از پخته شدن مواد تخم مرغ را اضافه می کنیم .

منبع/ سایت شبکه جهانی جام جم

newsQrCode
برچسب ها: ترش تره
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها